Věštci online - Božena, kód 127

Božena

Motto: „Andělé jsou tady s námi“

Božena má věštění v krvi. Je to vynikající zkušená kartářka. Umí pracovat s mariášovými, cikánskými i andělskými kartami. Je velmi trpělivá a vstřícná. Umí přesně odhalit minulost a podívat se na problémy, které je třeba řešit. Pomůže s radou v partnerství, financích, zaměstnání, ale i domácích mazlíčků.

O mně...

Téměř 30 let se zabývám výkladem karet. Pocházím z rodiny, kde je tato tradice zakořeněná už několik generací . Tento dar naštěstí v rodině dědíme. Mám tedy znalosti a zkušenosti z vlastní praxe a hlavně z rodinného dědictví, které je cennější, než peníze nebo majetek.

Na základě těchto skutečností jsem se rozhodla, že budu karty vykládat profesionálně. Za dlouhé roky jsem nasbírala mnoho zkušeností a dnes mám svou rozvětvenou klientelu. Když jsem začínala, bylo pro mne impulsem to, že hned první klientka, která za mnou přišla s téměř neřešitelným problémem, dala na karty, které jsem jí vyložila – a problém vyřešila. Celý její život se změnil k lepšímu. To byl nádherný pocit!

A proto jsem ráda, že můžu pomáhat nešťastným nebo nerozhodným lidem, kteří neumí svůj život vzít do vlastních rukou. Je to pro mne droga, mám radost z každého úspěchu a těší mě, když se klienti vracejí a jsou se mnou spokojeni. Moje práce je mým koníčkem a to je to nejlepší, co může člověk chtít.

Jestli máte nějaký problém, neváhejte mi zavolat

Zavolejte mi na číslo 906 700 183 a zvolte kód 127

Zpět na seznam věštců

Ostatní věštci