Věštci online - Daniela, kód 106

Daniela

Motto: „Každý problém má řešení“

Daniela je zkušená a všestranná kartářka. Zabývá se výkladem tarotových karet a numerologií dlouhou řadu let. V kartách dokáže odhalit minulost i přečíst budoucnost. Otázky partnerství, práce, financí, podnikání, zdraví – na to vše najde odpovědi. Vypracuje numerologický rozbor a zabývá se také astrologií. Své bohaté zkušenosti a znalosti prezentuje v esoterických časopisech.

O mně...

Zabývám se výkladem tarotových karet od útlého mládí. Podědila jsem vlohy po svých předcích. Máme dlouhou rodinnou tradici v tomto oboru. Nebyl pro mne tedy problém se v této oblasti pohybovat. U nás doma bylo přirozené, že se vykládaly karty téměř denně. Nepotřebovala jsem tedy žádnou odbornou literaturu, ale naučila jsem se vykládat v domácím prostředí.

Proto pro mne bylo přirozené, že se budu kartám věnovat. Mám s výkladem dlouholeté zkušenosti, dokážu v kartách odhalit minulost i přečíst budoucnost. Otázky partnerství, práce, financí, podnikání, zdraví – na to vše najdu v kartách odpovědi. Chodí ke mně mí klienti, kteří mi důvěřují a to je pro mne podstatné. Vím, že jim dokážu poradit a pomoci. Dar, který jsem dostala tím, že ovládám toto umění, je pro mě zodpovědnost.

Udělám vám podrobný výklad tarotů nebo numerologický rozbor a zabývám se také astrologií. Účinkuji v některých ezoterických pořadech a publikuji např. v časopise Ve Hvězdách.

Zavolejte mi na číslo 906 700 183 a zvolte kód 106

Zpět na seznam věštců

Ostatní věštci