Věštci online - Marie, kód 112

Marie

Motto: „Jsem jenom prostředníkem mezi vesmírem a zemí“

Marie, zkušená kartářka s dlouholetou praxí. Specializuje se především na mariášové karty, siderické kyvadlo a psychologické poradenství. Její znalosti a velké zkušenosti jsou zárukou kvalitní pomoci všem, kteří potřebují najít novou životní sílu nebo cestu.

O mně...

Pocházím z rodiny, kde se karty vykládaly a vykládají denně už od nepaměti. Všechny ženy v našem rodinném klanu umí karty vykládat. Je to dar, který nám byl dán do vínku. Nemáme to vyčtené z knih, ale máme k tomu ty správné dispozice a umíme se na tázajícího napojit.

Když jsem řešila problém, co budu v životě dělat, měla jsem touhu pomáhat lidem a vykládat karty každému, kdo o to požádá. Jenže jsem se musela také uživit. Dělala jsem tedy civilní zaměstnání a karty vykládala známým. Před několika lety jsem se rozhodla v této oblasti podnikat. Mám svou poradnu a mnoho svých zákazníků, kteří za mnou chodí. Mám z toho velmi dobrý pocit, protože konečně dělám to, co mě baví a navíc je to smysluplná činnost. Pomáhám lidem a to je moc důležité.

Při samotném výkladu jsem tzv. v transu. Říkám, co vidím v kartách a co mi energie přinášejí z vesmíru. Po výkladu kolikrát ani nevím, co jsem klientovi říkala - a to je dobře. Je to komunikace mezi vesmírem a klientem. Já jsem jenom prostředník. Podobně mi funguje i siderické kyvadélko.

Zavolejte mi na číslo 906 700 183 a zvolte kód 112

Zpět na seznam věštců

Ostatní věštci