Věštci online - Heda, kód 101

Heda

Motto: „Pomáhat lidem je mé poslání“

Kartářka a léčitelka s dlouholetými zkušenostmi a vynikajícími výsledky. Specializuje se na taroty, pracuje s energií, umí odblokovat stresy, poradí vhodné bylinky, vyloží váš sen, můžete se na ni obrátit i při nemocech domácích mazlíčků. Publikuje v esoterických časopisech, přednáší na výstavách a různých akcích v Čechách i na Slovensku.

O mně...

Od dětství mě zajímaly neobvyklé jevy, tajemno a hlavně vykládání karet. Měla jsem vždy pocit, že vytuším předem, co se stane. Několikrát se mi to potvrdilo, tak jsem si řekla, že zkusím své schopnosti nějak využít.

Pořídila jsem si tarotové karty a začala se vzdělávat v této oblasti intenzivně. Nejprve jsem vykládala rodině a známým a když se mé předpovědi plnily, troufla jsem si vyložit i cizím lidem. Postupně jsem se ponořila i do práce s energiemi a do léčitelství. Musela jsem se hodně učit a vzdělávat, ale dnes mám velké množství spokojených klientů a dobrý pocit z toho, že můžu lidem pomáhat. Původní záliba a koníček se proměnil v práci, která mě nesmírně baví a uspokojuje. Dnes se zabývám především výkladem tarotových karet a léčitelstvím. Mám svou stálou klientelu, jezdím přednášet na ezoterické festivaly a publikuji v různých časopisech, např. v časopise Ve hvězdách. Mám výborné výsledky v odblokováním negativních energií a stresů.

Zavolejte mi na číslo 906 700 183 a zvolte kód 101

Zpět na seznam věštců

Ostatní věštci