Věštci online - Eva, kód 111

Eva

Motto: „Karty nelžou“

Velmi zkušená a oblíbená kartářka, která se svou dlouholetou praxí slaví obrovské úspěchy. Jejím oborem je také psychologické poradenství. Má rozvětvenou a spokojenou klientelu. Vykládá z mariášových karet, ve kterých rozkrývá partnerské, finanční, pracovní a další problémy a zároveň cestu, jak se z těchto nepříjemností dostat.

O mně...

Tradice kartářek se v naší rodině dědí z generace na generaci. Od dětství jsem přihlížela, jak maminka i babička vykládají karty. Byla jsem zvídavé dítko a tak jsem chtěla vykládat také. Maminka mě zasvětila do této magické činnosti a já se tak výkladu karet věnuji vlastně celý život. K tomu jsem v dospělosti přidala studium numerologie a astrologie, abych měla komplexnější znalosti a mohla tak lépe proniknout do hloubky tajemna.

Snažím se lidem pomoci a poradit, jak se z problémů vymanit. Mám svou letitou klientelu, často se ke mně lidé vracejí a s důvěrou se na mně obracejí další a další. Z původního hobby se lety stala má profese. Pomoc lidem považuji za svůj životní úkol, pro který jsem se narodila.

Naše rodinná tradice pokračuje a můj syn i má vnučka už také vykládají karty jako ostřílení věštci. Jsem ráda, že se toto umění dále rozšiřuje. Čím dál více lidí potřebuje útěchu , naději a cestu k novému, lepšímu životu.

Zavolejte mi na číslo 906 700 183 a zvolte kód 111

Zpět na seznam věštců

Ostatní věštci