Výklad snů

výklad snů

Odkud vlastně sen přichází a proč? Zdroje snění jsou rozmanité a vyvolává je naše duševní rozpoložení těsně před usnutím.

Mnohdy se trápíme dlouhou dobu nějakou záležitostí a to se samozřejmě do snů promítá. Vlastně všechny naše touhy, lásky, fobie, strachy a přání se nám promítají do snových obrazců během našeho spánku. Sen se přizpůsobí naší náladě a proto symbolika snu je důležitá, můžeme z ní vyčíst, jakou cestou jdeme, zda jsme z cesty nesešli, nebo jestli naše obavy jsou zbytečné či opodstatněné. Vlastně je to svým způsobem varování vašeho vlastního podvědomí v očekávání věcí příštích. Sen je vlastně hádanka, která je potřeba rozluštit. Můžeme Vám s tím pomoci a osvětlit trochu, na co vás vlastně Vaše druhé já „intuice“ upozorňuje.

Nyní konkrétně, ve snu je někdy nesmírně důležité nepřehlížet právě pro vás nepodstatné detaily. Věštecký smysl sen získává ve chvíli, kdy se do snu zamotá více pro vás nesmyslných věcí, činů, lidí, situací. Vlastně se musí sen rozvrtat do poslední nitky a pak zpětně poskládat formulace ze snářů. Někdy se výklad složí jako puzzle docela logicky a sám, ale je na to potřeba mít otevřenou mysl a silnou intuici. Většinou jde o strachy či bloky v životě. Někdy dokonce ta konkrétní věc , už nehraje ve snu tu prioritní roli, je podružná, důležitější je jiný smysl. Prostě je to docela složité a těm, kterým to vychází podle snářů tak gratuluji, protože nesporně zapojují velkou dávku intuice a možná ani netuší, že i jiných schopností o kterých neví.

Ovšem je také pravdou, že některé věštecké sny, které někdy dostáváme, jsou vzkazy vyšších bytostí ať už přímo vyjevené, či v jinotajích.

Nechte si vyložit sen online od špičkových odborníků na 906 700 183.

Velký snář online

Navigace